تاریخ : پنج شنبه, ۱۲ مهر , ۱۴۰۳ 30 ربيع أول 1446 Thursday, 3 October , 2024
2

شیوه های تبلیغات لیبرالی و احتمال تبعیض

  • کد خبر : 15929
  • 14 دی 1394 - 9:50
شیوه های تبلیغات لیبرالی و احتمال تبعیض

روش های مرسوم تبلیغات کاندیداها چالش های جدی در سطح جامعه به وجود می آورد

در آغاز انقلاب و دوره‌های آغازین مجلس شورای اسلامی یکی از ملاک‌های عمده انتخاب نامزدها ایدئولوژی و میزان نزدیکی دیدگاه و اندیشه آنان به اصول و آرمان‌های امام و انقلاب بود به‌گونه‌ای که بسیاری از نمایندگان راه‌یافته پیشینه مبارزاتی قبل از انقلاب داشتند.

ولی به‌مرور زمان ملاک‌های انتخاب با توجه به شرایط دگرگون شد و تبلیغات کم‌کم شکل امروزی به خود گرفت، به‌گونه‌ای که اکنون به نظر می‌رسد وعده‌ووعیدهای خیالی، نقش اصلی را در مبارزه انتخاباتی بازی می‌کند و قدرت تبلیغات کاندیدا جایگزین اندیشه و ایدئولوژی وی شده است.

و بی‌گمان تبلیغات رنگارنگ هزینه‌های فراوانی را نیز به نامزدها تحمیل می‌کند، به دیگر سخن اکنون نماینده شدن از نماینده بودن سخت‌تر است!

نیک می‌دانیم که هزینه‌های گزاف انتخابات در برخی از مناطق از میزان درآمد چهارساله یک نماینده نیز فراتر می‌رود و به همین دلیل ستاد انتخاباتی نامزد محل تجمع سرمایه‌گذارانی است که قرار است پس از پیروزی نامزد دلخواه خود چند برابر هزینه اولیه، برگشت سرمایه داشته باشند!

در این میان کسانی نیز هستند که هم‌زمان به چند ستاد پشتیبانی مالی می دهند و به‌اصطلاح همه تخم‌مرغ‌های خود را در یک سبد نمی‌چینند تا امنیت سرمایه‌گذاری‌شان بالاتر رود!

باور این‌که شخص نامزد برای خدا چنین سختی و هزینه‌های سرسام‌آوری را برای خود و دوستان سرمایه‌گذار! فراهم نموده باشد کمی سخت است و از آن سخت‌تر گمان این‌که پس از برگزیده شدن، نماینده گرایشی به بازپرداخت هزینه‌های دوستان ستادی خود نداشته باشد زیرا اگر به‌قصد سپاسگزاری نیز این کار را نکند برای رأی آوری دوره‌های پسین به تطمیع نزدیکان بی‌گمان خواهد پرداخت.

پیشینه نشان می‌دهد که برخی نماینده‌ها به روستاهایی که اقبال بیشتری در انتخابات نشان داده‌اند لطف بیشتری دارند و بنا به ملاحظه‌های سیاسی از فعالان دیگر ستادها نیز تا اندازه ممکن دوری می‌نمایند و ازآنجاکه سرانجام اعتماد حرف اول را می‌زند پس این اقوام و نزدیکان خواهند بود که به نوایی می‌رسند.

پس بازهم در این مدل تبلیغات لیبرالی، ممکن است توزیع ثروت ناعادلانه‌تر و شایسته‌سالاری کم‌رنگ‌تر و عدالت اجتماعی را به چالش بکشد.

لینک کوتاه : https://gonabadtimes.net/?p=15929

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۱
  1. شایدهم بعضیهاباائتلاف هزینه های زیادی خرج کنندکه ان جناحی که می خواهندبشوداقای که شمادرعرصه نمایندگی پامی گذاریدمشکل شهرستان جناح وجناح بازی نیست مادراین شهرستان جوان داریم دختردم بخت داریم تاان جوان اشتغالی نداشته باشدودرامدی چطورمی تواندزندگی تشکیل بدهدهمه دوست دارندکه زندگی شرافتمندنه داشته باشنددردمابااینهاحل نمی شودواقعاکسی که نماینده می شودبایددل سوزباشدبعضی ازنماینده هیچ احتیاجی شایدبه حقوق نمایندگی ندارندچون شغل فعلی ارزشش بیشتراست وهم حقوقشان ازحقوق نمایندگی بیشتراست داریم می بینیم که ازراه دلسوزی واردانتخابات می شوندودرخودتوان کاری رابرای شهرستان می بیندولی متاسفانه بعضی ازاین نامزدهاازهمه جارانده ودیگرهیچ جایگاهی ندارندوباهزینه ویاباندبازی می خواهندواردشوندماجوانان بایدباچشم وگوش بازبه پای صندوقهای رای برویم

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • برچسب‌ها
    1392 آمریکا انتخابات امام جمعه امام جمعه گناباد امام خامنه ای ایران بجستان برجام برگزیده ها بیدخت جشنواره عمار حسن روحانی خامنه ای خراسان رضوی داعش دانشگاه آزاد دکتر حسن روحانی دکتر رجائی دکتر رجایی دکتر محمد رجائی دکتر محمد رجایی رجائی روحانی سعید جلیلی سومین کنفرانس مددکاری اجتماعی ایران شورای شهر شهردار گناباد علیرضا جاویدعربشاهی علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی فرودگاه گناباد فرماندار فرماندار گناباد پرسپولیس قنات قصبه نماینده گناباد و بجستان هاشمی رفسنجانی مجلس مجلس شورای اسلامی محرم محمد رجائی محمد صفایی کاخک گناباد گنابادتایمز