تاریخ : پنج شنبه, ۱۲ مهر , ۱۴۰۳ 30 ربيع أول 1446 Thursday, 3 October , 2024
1

طرح های فرهنگی باید پیوست اقتصادی داشته باشد

  • کد خبر : 10782
  • 05 اردیبهشت 1394 - 23:13
طرح های فرهنگی باید پیوست اقتصادی داشته باشد

رییس مرکز رشد و فناوری گناباد گفت: علاوه بر نیاز به برند سازی سفال،‌ زعفران و سماق گناباد، شهرستان در زمینه صنایع فرهنگی دارای پتانسیل مناسبی بوده و نیاز به تجاری سازی دارد.

به گزارش گنابادتایمز به نقل از ندای گناباد،«علیرضا جاوید عربشاهی» در نشست خبری با خبرنگاران گفت: صنایع فرهنگی گناباد دارای پتانسیل و خروجی خلاق می باشد و تجاری سازی این صنایع در گناباد، مهمترین برنامه مرکز رشد و فناوری شهرستان در امسال می باشد.

وی حوزه های هنری، چندرسانه ای، مکتوب و سرگرمی را ۴ حوزه مد نظر مرکز رشد گناباد برای تجاری سازی صنایع فرهنگی برشمرد و افزود: در هریک از حوزه های ذکر شده، جوانان گنابادی دارای پتانسیل عظیمی هستند و با تشکیل شرکت و مشاوره های مرکز رشد گناباد، می توانند صنایع فرهنگی را تجاری سازی نمایند.

جاویدعربشاهی اظهار کرد: مرکز رشد و فناوری در مرحله رشد مقدماتی برای هر طرح توجیه شده، مبلغ ۵۰ میلیون ریال و در مرحله رشد تا ۵۰۰ میلیون ریال تسهیلات اعطا می کند و اگر طرح ارائه شده نیاز به تسهیلات بیشتری داشت، با معرفی طرح به صندوق پژوهش و فناوری، تسهیلات مورد نیاز طرح پس ازبررسی های لازم به شخص اعطا می شود.

رییس مرکز رشدفناوری گناباد، تمایز طرح های فرهنگی و اقتصادی را یکی از موانع تجاری سازی صنایع فرهنگی برشمرد و افزود: ارگان های مربوطه به مسائل فرهنگی،‌ فرهنگ را از اقتصاد متمایز می دانند درصورتیکه تمامی طرح های فرهنگی باید پیوست اقتصادی داشته باشد.

جاویدعربشاهی، مشکلات حقوقی را یکی دیگر از موانع تجاری سازی صنایع فرهنگی برشمرد و خاطرنشان کرد: متاسفانه حق پدیدآورنده اثر فرهنگی حفظ نمی شود و قاچاق محصولات فرهنگی از طریق تکثیر غیر مجاز، رواج دارد.

وی درخصوص یکی دیگر از مشکلات و موانع تجاری سازی صنایع فرهنگی گفت: متاسفانه اکثر مدیران مرتبط با کار در حوزه فرهنگی، از ادبیات کسب و کار اطلاع چندانی ندارند و این عدم اطلاع، تجاری سازی صنایع فرهنگی را با مشکل مواجه می کند.

جاویدعربشاهی درباره علت پرداختن به تجاری سازی صنایع فرهنگی گفت:‌ بزرگترین مشکل گناباد، افزایش آمار فارغ التحصیلان بیکار است و اگر این روند ادامه داشته باشد، به بحران تبدیل خواهد شد و با توجه به اینکه دولت در حال حاضر قادر به ایجاد شغل برای تمامی فارغ التحصیلان نمی باشد، لذا یکی از طرح های مناسب برای جویندگان کار، تجاری سازی صنایع فرهنگی با توجه به مهارت های کسب شده در دوران تحصیل می باشد.

رییس مرکز رشد فناوری گناباد با توجه به اینکه تا کنون، بیش از ۴۰ طرح به ثبت رسیده است،افزود: در سال گذشته، ۴ شرکت در زمینه رشد، ۸ شرکت در زمینه نوآوری و ۱۱ طرح در خصوص رشد مقدماتی توسط مرکز رشد گناباد پذیرفته شده و طرح ها با موضوع تجاری سازی صنایع فرهنگی، آمار پایینی را شامل شده اند.

لینک کوتاه : https://gonabadtimes.net/?p=10782

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • برچسب‌ها
    1392 آمریکا انتخابات امام جمعه امام جمعه گناباد امام خامنه ای ایران بجستان برجام برگزیده ها بیدخت جشنواره عمار حسن روحانی خامنه ای خراسان رضوی داعش دانشگاه آزاد دکتر حسن روحانی دکتر رجائی دکتر رجایی دکتر محمد رجائی دکتر محمد رجایی رجائی روحانی سعید جلیلی سومین کنفرانس مددکاری اجتماعی ایران شورای شهر شهردار گناباد علیرضا جاویدعربشاهی علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی فرودگاه گناباد فرماندار فرماندار گناباد پرسپولیس قنات قصبه نماینده گناباد و بجستان هاشمی رفسنجانی مجلس مجلس شورای اسلامی محرم محمد رجائی محمد صفایی کاخک گناباد گنابادتایمز