تاریخ : جمعه, ۲۸ دی , ۱۴۰۳ 18 رجب 1446 Friday, 17 January , 2025
1

متوسط مصرف ماهانه روستائیان گنابادی از آب، ۱۳/۵ متر مکعب می باشد

  • کد خبر : 11868
  • 04 تیر 1394 - 14:21

سرپرست امور آب و فاضلاب روستایی گناباد گفت: میزان الگوی مصرف تعریف شده، ۱۵ تا ۱۸ مترمکعب در ماه می باشد که ۸۰ درصد مردم روستاهای گناباد زیر این الگوی مصرف و ماهیانه به صورت متوسط ۱۳/۵ مترمکعب از آب استفاده می نمایند.

به گزارش گناباد تایمز و به نقل از ندای گناباد، «عمار اسماعیلیان» صبح امروز (پنجنشبه) در نشست خبری با اصحاب رسانه گناباد گفت: یکی از اهداف پیش رو اداره آب و فاضلاب روستایی گناباد، کاهش مصرف آب توسط مردم روستاها با فرهنگ سازی و افزایش آگاهی های عمومی درخصوص کمبود منابع آبی کشور می باشد.

 

وی اظهار کرد: میزان الگوی مصرف تعریف شده، ۱۵ تا ۱۸ مترمکعب در ماه می باشد که ۸۰ درصد مردم روستاهای گناباد زیر این الگوی مصرف و ماهیانه به صورت متوسط ۱۳/۵ مترمکعب از آب استفاده می نمایند که آب و فاضلاب روستایی گناباد درصدد است این مقدار را ۱۲ مترمکعب در ماه برساند.

 

سرپرست امور آب و فاضلاب روستایی گناباد، با اشاره به اینکه ۲۶ درصد آب تولیدی برای روستاهای گناباد هدر می رود، در خصوص علت آن گفت: هدر رفت آب به دلیل ترکیدگی خطوط انتقال آب، سر ریز و نشتی، استفاده غیر مجاز از آب و خرابی کنتور های آب می باشد که درصدد کاهش این هدر رفت آب در گناباد می باشیم.

 

اسماعیلیان با بیان اینکه ۷۲ روستای گناباد تحت پوشش خدمات آب و فاضلاب روستایی می باشند، تصریح کرد: ۹۸ درصد کل جمعیت روستایی گناباد که ۳۴ هزار نفر را تشکیل می دهد، از آب شرب و بهداشتی برخوردار هستند.

 

وی افزود: البته با توجه به کیفیت های گوناگون آب در روستاها، ۷۸ درصد جمعیت روستایی گناباد از لحاظ کیفیت مطلوب از این ماده حیاتی برخوردارند و برای سایر روستاها نیز آب شرب رایگان با گرفتن انشعاب هایی از آب و فاضلاب شهری فراهم شده است.

 

اسماعیلیان در خصوص آب بها روستاییان گفت: هزینه واقعی برای استحصال هر مترمکعب آب، ۱۲ هزار ریال است اما تنها حدود ۱۵ درصد این مبلغ از روستائیان اخذ می شود و بر همین اساس بر همه لازم است نسبت به صرفه جویی این ماده حیاتی اقدام جهادگونه داشته باشند.

 

آبرسانی به بقعه متبرکه امامزاده یحیی (ع) کمر زیارت، حفر و تجهیز چاه آب شرب روستای رهن به عمق ۱۱۰ متر، تعویض ۷۵۰۰ متر شبکه توزیع و خط انتقال، اصلاح و بهسازی ۱۰۰ فقره انشعاب و ۵۱۰۰ متر توسعه شبکه، آبرسانی و نصب انشعابات آب روستای چاه طاقی از توابع بخش مرکزی در مدت ۲۲ روز و حمل ۱۳۵۰ سرویس آب (۱۲۰۰۰ لیتری) به روستاهای سطح شهرستان(در سال ۹۳) برخی از مهمترین اقدامات آب و فاضلاب روستایی گناباد در سال ۹۳ و ۳ ماهه اول سال ۹۴ می باشد که اسماعیلیان به آن اشاره نمود.

 

در حال حاضر، ادره آب و فاضلاب روستایی گناباد دارای ۱۸ هزار و ۴۷۰ مشترک می باشد و ۴۰ حلقه چاه، ۶ دهنه چشمه، ۹ رشته قنات، ۲۷ ایستگاه پمپاژ آب، ۳۱ ایستگاه کلر زنی، ۸۳ مخزن ذخیره آب با حجم ۹ هزار متر مکعب و ۶۴۰ کیلومتر خطوط انتقال و شبکه توزیع تاسیسات این اداره برای تامین آب ۷۲ روستای شهرستان می باشد.

بر اساس سرشماری سال ۱۳۸۵، ۳۳ هزار و ۲۷۴ نفر در ۱۴۳ روستا ، آبادی دارای سکنه یا مکان جمعیتی شهرستان گناباد سکونت می کنند.

 

لینک کوتاه : https://gonabadtimes.net/?p=11868

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • برچسب‌ها
    1392 آمریکا انتخابات امام جمعه امام جمعه گناباد امام خامنه ای ایران بجستان برجام برگزیده ها بیدخت جشنواره عمار حسن روحانی خامنه ای خراسان رضوی داعش دانشگاه آزاد دکتر حسن روحانی دکتر رجائی دکتر رجایی دکتر محمد رجائی دکتر محمد رجایی رجائی روحانی سعید جلیلی سومین کنفرانس مددکاری اجتماعی ایران شورای شهر شهردار گناباد علیرضا جاویدعربشاهی علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی فرودگاه گناباد فرماندار فرماندار گناباد پرسپولیس قنات قصبه نماینده گناباد و بجستان هاشمی رفسنجانی مجلس مجلس شورای اسلامی محرم محمد رجائی محمد صفایی کاخک گناباد گنابادتایمز