تاریخ : پنج شنبه, ۱۲ مهر , ۱۴۰۳ 30 ربيع أول 1446 Thursday, 3 October , 2024
1

واكنش وزیر سابق ارشاد به اظهارات روحاني

  • کد خبر : 4929
  • 13 آذر 1392 - 6:27

وزیر ارشاد دولت دهم با اشاره به برخی تبلیغات مبنی بر اینکه افرادی ممنوع‌القلم شده‌اند، گفت: من تعجب کردم Ú©Ù‡ می‌گفتند افرادی ممنوع‌القلم هستند چرا Ú©Ù‡ این نوعی تصویر خفقان در خارج از کشور ایجاد می‌کند. به گزارش خبرگزاری تسنیم ØŒ سیدمحمد حسینی دقایقی پیش در حاشیه همایش بین‌المللی بسیج Ùˆ رسانه در جمع خبرنگاران […]

وزیر ارشاد دولت دهم با اشاره به برخی تبلیغات مبنی بر اینکه افرادی ممنوع‌القلم شده‌اند، گفت: من تعجب کردم که می‌گفتند افرادی ممنوع‌القلم هستند چرا که این نوعی تصویر خفقان در خارج از کشور ایجاد می‌کند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم ، سیدمحمد حسینی دقایقی پیش در حاشیه همایش بین‌المللی بسیج و رسانه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در سال 88 و در داستان فتنه دیدیم برخی تعبیری داشتند که از آن با عنوان انقلاب تویتری یاد می‌کردند و به دنبال بهره‌برداری از این ظرفیت در شبکه مجازی بودند.

وی افزود: تصور می‌کردند با انبوه افراد و کاربرانی که دارند می‌توانند تاثیرگذار در افکار مردم باشند، اما در نهایت فهمیدند که فضای مجازی با واقعیت‌های جامعه تطابق ندارد و از همین حیث راه به جایی نبردند.

وزیر ارشاد دولت دهم خاطرنشان کرد: آنان هم‌چنان از این ابزار استفاده می‌کنند، ما باید به دنبال راهکارهایی برای مقابله با آن باشیم که البته برگزاری نشست‌هایی نظیر بسیج و رسانه در تصمیم‌گیری‌های صحیح و درست به ما کمک می‌کند.

حسینی با اشاره به ضوابط نشر کتاب تاکید کرد: ضوابط نشر کتاب در سال 89 و در شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب و وزارت ارشاد مجری این مصوبات است و نمی‌تواند کسی تخلف کند.

وی تاکید کرد: معمولا تمامی کتاب‌ها ارزیابی و بررسی می‌شود، البته برخی کتاب‌ها نظیر کتاب‌های علمی به ارزیابی زیاد نیاز نداشته و در یک یا دو روز به آن‌ها مجوز داده می‌شد، بیشتر کتاب‌هایی با متون حساس که نیاز به دقتی بیشتر داشت به صورت ویژه بررسی می‌شد اما تعداد کتاب‌های اصلاح شده در برابر اخذ مجوز بیش از 65 هزار عنوان کتاب در سال بسیار محدود و ناچیز بود.

وزیر ارشاد دولت دهم تاکید کرد: این مسئله اصلاح کتاب و نشر مسئله اصلی حوزه کتاب نیست بلکه مسائل مهمتری نظیر چاپ و دیگر بخش‌ها را داشته و این آدرس غلطی است که برخی برای اینکه بخواهند بدون هیچ حد و مرزی هرچه خواستند بنویسند و ارزش‌های نظام را نادیده بگیرند است، آنان این مسئله را عنوان می‌کنند که البته تعداد آن‌ها بسیار اندک است.

حسینی گفت: اینکه می‌گفتند برخی افراد ممنوع‌القلم هستند برای من جای تعجب بسیار داشت، ممکن است فردی در چاپ یک اثر خود ممنوع باشد اما آثار دیگری از آن منتشر شده و در تمام عرصه‌های تلویزیون و رسانه‌ها حضور دارد، باید بدانیم که عنوان ممنوع‌القلم بودن عنوانی است که در خارج از کشور خفقان را در اینجا به تصویر می‌کشد.
به گفته وی کسانی که صحبتی دارند باید به طور دقیق بیایند و مسائل خود را بیان کنند.

لینک کوتاه : https://gonabadtimes.net/?p=4929

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • برچسب‌ها
    1392 آمریکا انتخابات امام جمعه امام جمعه گناباد امام خامنه ای ایران بجستان برجام برگزیده ها بیدخت جشنواره عمار حسن روحانی خامنه ای خراسان رضوی داعش دانشگاه آزاد دکتر حسن روحانی دکتر رجائی دکتر رجایی دکتر محمد رجائی دکتر محمد رجایی رجائی روحانی سعید جلیلی سومین کنفرانس مددکاری اجتماعی ایران شورای شهر شهردار گناباد علیرضا جاویدعربشاهی علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی فرودگاه گناباد فرماندار فرماندار گناباد پرسپولیس قنات قصبه نماینده گناباد و بجستان هاشمی رفسنجانی مجلس مجلس شورای اسلامی محرم محمد رجائی محمد صفایی کاخک گناباد گنابادتایمز