تاریخ : پنج شنبه, ۱۲ مهر , ۱۴۰۳ 30 ربيع أول 1446 Thursday, 3 October , 2024
1

چه كسي شهردار اصفهان شود؟

  • کد خبر : 2459
  • 28 شهریور 1392 - 17:49

رویش: قرار است شهردار اصفهان از برآیند آرای مختلف Ùˆ بر اساس سازوکارهای منظم Ùˆ مشخص انتخاب شود. بر اين اساس فرآيندي در شوراي چهارم براي انتخاب شهردار تعريف شد Ùˆ به تدريج تعداد گزينه هاي شهرداري از 60 نفر به ترتيب به15ØŒ 9 Ùˆ 4 رسيد Ùˆ نهايتا طي چند روز آينده شهردار پاينتخت […]

رویش: قرار است شهردار اصفهان از برآیند آرای مختلف و بر اساس سازوکارهای منظم و مشخص انتخاب شود. بر اين اساس فرآيندي در شوراي چهارم براي انتخاب شهردار تعريف شد و به تدريج تعداد گزينه هاي شهرداري از 60 نفر به ترتيب به15، 9 و 4 رسيد و نهايتا طي چند روز آينده شهردار پاينتخت فرهنگ و تمدن ايران اسلامي از ميان دو نفر آخر معرفي خواهد شد.در همين راستا و با طي كردن روند گفته شده، روز گذشته در جلسه غير علني شوراي شهر اصفهان، 4 گزينه براي نشستن بر صندلي شهردار اصفهان مشخص شدند.( اينجا و اينجا و اينجا)

آرا و سوابق نامزدهاي اصلي سمت «شهردار اصفهان»
نام و نام خانوادگي
ميزان راي در شورا
تاريخ تولد
تحصيلات
سوابق اجرايي، سياسي Ùˆ…
مجيد خراسانی
18

مهندس عمران
5 سال در محیط فرهنگی و آموزشی سپاه و 15 سال در پست مهندسی سپاه و دومین مسئول بسیج سازندگی
جمشيد نورصالحی
17
1338
فوق ليسانس مهندسي عمران
كارمند شرکت فولاد مبارکه، معاون شهرسازي شهرداري اصفهان، ریاست سازمان مسکن و شهرسازي استان اصفهان و معاون وزیر مسکن و شهرسازی و مدیرعامل شركت عمران شهرهای جدید،، قائم مقام وزیرراه وشهرسازی در امور بین الملل
اصغرصبوری خوراسگاني
12
1338
فوق ليسانس در 2 رشته تاريخ و مديريت و دكتراي مديريت استراتژيك
از فرماندهان لشکر امام حسین(ع)، رييس بنياد تعاون سپاه و معاون نیروی زمینی سپاه
سيد مرتضي سقاییان نژاد
11
1330
دكتراي تخصصي(PHD) در رشته مهندسي برق ازدانشگاه ايالتي كنتاكي
شهردار فعلی اصفهان، رييس دانشگاه هاي اصفهان و صنعتي اصفهان، دبير جامعه اسلامي مهندسين استان اصفهان

طبيعي است كه یک مدیر به دلیل شایستگی‎هایی که برای آن شغل دارد و در مجموعه سیاسی که در آن انتخابات پیروز شده‏اند و در آن شهر قدرت را در دست گرفته‏اند بايد نصب ‎شود. همچنين تشخیص عزل‏ها هم بر این اساس بايد باشد که افراد ناکارآمد و دارای ضعف و مسبب مشکلات به بار آمده هستند، كه این را در وهله اول همکاران مسئول و در مراحل بعدی شوراي شهر و رسانه‏ ها به عنوان وجدان بیدار جامعه و مدافع حقوق ملت تشخیص می‎دهند.
اما معمولا در كشور و شهر ما، نه نصب مسئولان بر اساس شایستگی و نه عزل آنها بر اساس ناکارآمدی و ضعف آنهاست بلکه فقط عزل و نصب‏ها به خاطر نزدیکی یا دوری به خط سیاسی صورت می‎گیرند.
كافي است به انتخاب هايي كه تاكنون براي سمت شهرداري اصفهان انجام گرفته نيم نگاهي داشته باشيم تا ببينيم عموم انتخاب‌ها و رویکردها به شدت گروهی و حتی باندی بوده است.

مشخصات شهرداران اصفهان پس از انقلاب اسلامي تاكنون
نام و نام خانوادگي
نام پدر
تاريخ تولد
مدرك تحصيلي
شروع خدمت
پايان خدمت
گرايش سياسي
سيد حسين علوي
حسن
1319
فوق ليسانس
1357
1359

حسن درخشنده پور

1320
فوق ليسانس
1360
1362

محمد حسن ملك مدني
علي آقا
1333
ليسانس
1362
1369
چپ و كارگزاران
حميد رضا نيك كار
عباسقلي
1335
فوق ليسانس
1369
1370
چپ و كارگزاران
حميد رضا عظيميان
اميرآقا
1340
ليسانس
1370
1376
چپ و كارگزاران
محمد علي جوادي
حسين
1337
ليسانس برق
1376
1382
چپ و كارگزاران
سيد مرتضي سقاييان
حسن
1330
دكتراي برق
30/20/1382

اصولگرا
ØŸ

فارغ از آن كه چه كسي شهردار اصفهان خواهد شد؛ از شورايي با اكثريت اصولگرا، انتظار است كه به شهرداری به دید ارگانی انقلابی بنگرد. ارگانی که با خدمت‌رسانی سنجیده، عادلانه و اولویت‌دار می‌تواند در اقبال و رضایت مردم از نظام اسلامی موثر باشد و از سوی دیگر از هرگونه بی‌تدبیری و عملکرد نامناسب دوري كند كه تاثیر منفی بر رضایت‌مندی مردم از نظام اسلامی دارد.
البته اين روحیه انقلابي و جهادی در مديريت شهري، مفهومی است که به رغم منابع گسترده و دریای عمیق مستندات، کمتر بدان پرداخته‌ایم. بنابراين نیاز داریم برای نیل به مطالبات مان در مدیریت جهادی، منابع غني بومي و تجربيات چند دهه اخير را نيز بازشناسی کنیم تا معيارهايي براي انتخاب ها و نظارت پس از آن نيز داشته باشيم. مثلا اين كه مدیر غیر جهادی، روحیه‌ای نسبی‌گرا، سود و زیان ‌نگر و سازشكار دارد و مدیر جهادی، حق‌گرا، تکلیف‌گرا و معجزه‌باور است. علاوه بر اينها، حرکت جهادی مصداقي نیست، بلکه مسئولیتی بزرگ است که باید به جریان تبدیل شود. اين در حالي است كه تنها در صورتی می توان اين مسئولیت را به نحو احسن انجام داد که چشم اندازی راهبردی داشته باشیم و آرمان های انقلاب اسلامی را که در متن آن آرمان اسلام است، در جامعه اجرا کنیم. همچنين جهاد يك كلمه با بار ارزشي است و از خود گذشتگي از همه چيز را مي خواهد لذا بايد در كنار كلماتي نظير جهاد و خدمت به ايثار هم اولويت داد. يعني اين كه از مسئولاني که عکس شهدا را به اتاق خود زده‌اند در عمل نيز انتظار است به فعالیت‌های جهادی اعتقاد داشته باشند و مگر انتخاب واژه هاي «جهاد» و «خدمت رساني» به عنوان روكش عملكرهاي ادارات و خود را نوكر مردم معرفي كردن، با حقوق و پاداش هاي ده ها ميليون توماني مطابقت دارد!
در مجموع باید آنقدر عمیق عمل کرد تا مردم Ùˆ جامعه با هر دیدگاهی تشنه مديريت جهادی شوند Ùˆ هنگامی Ú©Ù‡ اسم «بسیجی» را Ù…ÛŒ شنوند با نگاهی مثبت به موضوع نگاه کنند. بايد «حرکت های جهادی» به عنوان یک جریان فکری، مامنی مطمئن باشد برای محرومان تا مطالبه خود را از مسئولان داشته باشند. Ùˆ بايد …

لینک کوتاه : https://gonabadtimes.net/?p=2459

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • برچسب‌ها
    1392 آمریکا انتخابات امام جمعه امام جمعه گناباد امام خامنه ای ایران بجستان برجام برگزیده ها بیدخت جشنواره عمار حسن روحانی خامنه ای خراسان رضوی داعش دانشگاه آزاد دکتر حسن روحانی دکتر رجائی دکتر رجایی دکتر محمد رجائی دکتر محمد رجایی رجائی روحانی سعید جلیلی سومین کنفرانس مددکاری اجتماعی ایران شورای شهر شهردار گناباد علیرضا جاویدعربشاهی علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی فرودگاه گناباد فرماندار فرماندار گناباد پرسپولیس قنات قصبه نماینده گناباد و بجستان هاشمی رفسنجانی مجلس مجلس شورای اسلامی محرم محمد رجائی محمد صفایی کاخک گناباد گنابادتایمز