تاریخ : پنج شنبه, ۱۲ مهر , ۱۴۰۳ 30 ربيع أول 1446 Thursday, 3 October , 2024
12

کارخانه تراکتورسازی گناباد،از حرف تا عمل !

  • کد خبر : 9633
  • 24 مهر 1393 - 20:11
کارخانه تراکتورسازی گناباد،از حرف تا عمل !

راه اندازی کارخانه تراکتورسازی گناباد یکی از پروژه هایی بود که مدت ها بحث راه اندازی آن نقل محافل بود، اما پس از مدتی مسکوت ماند.

به گزارش گنابادتایمز، راه اندازی کارخانه تراکتورسازی یکی از وعده های مسئولین وقت گناباد در سال های نه چندان دور بوده است. در این مجال برآنیم که مروری داشته باشیم بر آنچه گفته شد و آنچه عملی گردید:

۱۳۸۶/۳/۱۰) عملیات اجرایی اولین کارخانه تراکتورسازی خراسان رضوی آغاز شد

مدیر عامل این کارخانه در مراسم شروع آن گفت: این واحد تولیدی در زمینی به مساحت ‪ ۴۲‬هکتار و زیربنای ‪ ۳۵۰۰‬مترمربع ساخته می‌شود.
محمد رمضانی افزود: کارخانه تراکتورسازی گناباد در مرحله نخست با ‪۴۰‬ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری و ‪ ۱۰‬میلیون دلار تسهیلات ارزی طی شش ماه آینده به بهره برداری خواهد رسید.
وی ادامه داد: این کارخانه در مراحل بعدی توسعه، نیاز ‪ ۱۲۰‬میلیارد ریال سرمایه‌گذاری و ‪ ۵۰‬میلیون دلار تسهیلات ارزی دارد.
او افزود : این واحد تولیدی در بخش نخست یک هزار دستگاه تراکتور تولید می کند که طی سه سال آینده به پنج هزار دستگاه افزایش می‌یابد.
وی اظهارداشت : در مرحله نخست تولیدات بصورت صد درصد مونتاژ و در مراحل بعدی ‪ ۴۰‬درصد قطعات در داخل کشور ساخته می‌شود و ‪ ۶۰‬درصد مابقی وارداتی می باشد.
وی گفت : این واحد در فاز اول ‪ ۲۰۰‬نفر اشتغال مستقیم و ‪ ۴۰‬نفر اشتغال غیر مستقیم ایجاد خواهد کرد.
وی اضافه کرد: تراکتور تولیدی نسبت به‌انواع موجود در کشور از لحاظ قدرت و مصرف سوخت منحصر بفرد است.
وی اظهارداشت : صادرات این محصول به کشورهای عراق ، پاکستان، افغانستان و قاره آفریقا برنامه ریزی شده که قبل از بازار داخلی انجام خواهد شد.

۱۳۸۶/۶/۱۷) نخستین تراکتور تولیدى کارخانه گناباد وارد بازار شد!

به گزارش ایرنا، مدیر کارخانه تراکتورسازی گناباد در این مراسم گفت: این تراکتورها در دو نوع با قدرتهای ‪ ۱۰۵‬و ‪ ۱۳۰‬اسب بخار تحویل می‌شود که مرحله نخست آن به صورت واردات از بلاروس و مونتاژ در ایران است.

هادی رفیع افزود: این تراکتورها با قیمت ‪ ۲۰۰‬میلیون تا ‪ ۲۹۰‬میلیون ریال به بازار عرضه می‌شود.
وی گفت: این کارخانه در مرحله نخست توان واردات و مونتاژ سالانه ‪۵۰۰‬ دستگاه تراکتور را به صورت مشترک با کشور بلاروس دارد.
او بیان کرد: برای مرحله بعدی، مونتاژ و تولید سالانه سه هزار دستگاه تراکتور در این کارخانه پیش‌بینی شده است.
وی گفت: اجرای مراحل بعدی کارخانه نیازمند ‪ ۱۲۰‬میلیارد ریال  سرمایه‌گذاری ریالی و ‪ ۵۰‬میلیون دلار تسهیلات ارزی خواهد بود.
او افزود: در مرحله نخست پنج درصد قطعات به کار رفته در تولید و مونتاژ این تراکتور داخلی است اما طی مراحل بعدی این رقم به ‪ ۴۰‬درصد خواهد رسید و ‪ ۶۰‬درصد مابقی قطعات وارداتی است.
وی گفت: در عین حال تراکتور تولیدی نسبت به انواع موجود در کشور از لحاظ قدرت و مصرف سوخت منحصربفرد است.
او اشتغال مستقیم ایجاد شده در این واحد را طی مرحله نخست ‪ ۲۰۰‬نفر و اشتغال غیرمستقیم را ‪ ۴۰‬نفر ذکر کرد.

۱۳۸۷/۲/۱۰) خبر افتتاح کارخانه با هدف بازاریابی !

گنابادنیوز: مردم ما از مجموعه نخ ریسی آقای رمضانی خاطره خوشی ندارند و خیلی ها می گویند تراکتور سرنوشت بهتری نخواهد داشت.

محمدصفایی،فرماندار گناباد: موضوع تراکتور سازی کمی متفاوت است می گویند مار گزیده از ریسمان سیاه و سفید می ترسد ایشان به خاطر مسائل قبلی که در گناباد داشتند، ریسک نمی کند.

ایشان  می خواهد تسهیلات زیر کلید بگیرد! زیر کلید یعنی بدون وثیقه تسهیلات ارزی بگیرد و بانک از ورود به کشور تا تولید به معاملات نظارت کند. این خیلی سخت است و بانک به راحتی قبول نمی کند. به همین خاطر سه تا بانک عوض کرده اند. الان هم در بانک کشاورزی است. البته خبر خوش اینکه سه هفته قبل تصویب شد ۱۰ میلیارد تسهیلات ارزی ایشان را بدهند به شرطی که بین ۴۰ تا ۶۰ درصد  وثیقه بدهد که آقای رمضانی تقریبا قبول کردند.

گنابادنیوز:نوع کارشان هم خیلی عجیب است. ایشان گفته اول بازار سفارش دهد بعد من می آورم و مونتاژ می کنم و آن خبر افتتاح کارخانه یک تبلیغ برای بازاریابی بیشتر نبود؟

محمدصفایی،فرماندار گناباد: شما می دانید بزرگترین کارخانه تراکتور سازی ایران دولتی است . سال ۸۵ این کارخانه  ۱۰۰ میلیارد تومان یارانه گرفتند که تراکتور ارزان و زیر قیمت به کشاورز برساند. این سرمایه گذار خصوصی را می ترساند. ایشان هم چند مورد را سراغ داشت که ورشکست شده بودند. این موضوع در سال ۸۶ البته حل شد و یارانه را مستقیم به کشاورز دادند تا بخش خصوصی هم وارد رقابت شود.

۱۳۸۷/۵/۲۵) حضور تراکتور تولیدی در نمایشگاه توانمندی های شهرستان گناباد !

نمایشگاه توانمندی های شهرستان گناباد(25 مرداد 1387)
نمایشگاه توانمندی های شهرستان گناباد (۲۵ مرداد ۱۳۸۷)

 

گنابادتایمز آماده انتشار آخرین وضعیت پروژه مذکور است

لینک کوتاه : https://gonabadtimes.net/?p=9633

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 8در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۸
  1. با سلام و تشکر خواهشمند است در خصوص هتل پنج ستاره ای که قرار بود در گناباد زده شود ولی فعلا در انتهای خیابان المهدی یک تابلوی احداث بیشتر نیست گزارشی تهیه کنید

    • من هم با ایشون موافقم. میخواستم منم همین رو بگم

  2. جالبه نه !!!بعضیا رو تو عکس ببینیدچقد جوگیرن !

    • ایضا کارخانه نورد فولاد کاویان Ùˆ سیمان فجر Ùˆ …راهم فراموش نکنید .

  3. آمار دروغ در گناباد رسم دیرینه است در زمان اقای ص هم بیشتر شده

  4. نیرو لازم نداره

  5. نیرو لازم نداره خواهشا سریع جواب بدید

  6. سلام
    بخدا تابلوهای فرودگاه-سیمان و فولاد گناباد وسیله شوخی و مسخره کردن ما گنابادیها شده این آقای نمایندم که دستش درد نکهنه داره خیلی زحمت میکشه!!!!!؟؟؟؟

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • برچسب‌ها
    1392 آمریکا انتخابات امام جمعه امام جمعه گناباد امام خامنه ای ایران بجستان برجام برگزیده ها بیدخت جشنواره عمار حسن روحانی خامنه ای خراسان رضوی داعش دانشگاه آزاد دکتر حسن روحانی دکتر رجائی دکتر رجایی دکتر محمد رجائی دکتر محمد رجایی رجائی روحانی سعید جلیلی سومین کنفرانس مددکاری اجتماعی ایران شورای شهر شهردار گناباد علیرضا جاویدعربشاهی علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی فرودگاه گناباد فرماندار فرماندار گناباد پرسپولیس قنات قصبه نماینده گناباد و بجستان هاشمی رفسنجانی مجلس مجلس شورای اسلامی محرم محمد رجائی محمد صفایی کاخک گناباد گنابادتایمز