تاریخ : دوشنبه, ۱۰ دی , ۱۴۰۳ 29 جماد ثاني 1446 Monday, 30 December , 2024
2

نهم دی، مظهر نفوذ ناپذیری ملت ایران در برابر فتنه های آمریکایی اسرائیلی است

  • کد خبر : 15793
  • 09 دی 1394 - 15:29
نهم دی، مظهر نفوذ ناپذیری ملت ایران در برابر فتنه های آمریکایی اسرائیلی است

فرمانده ناحیه مقاومت بسیچ سپاه گناباد: نهم دی، مظهر نفوذ ناپذیری ملت ایران در برابر فتنه های آمریکایی اسرائیلی می باشد و آشکار سازی ابعاد مختلف ۹ دی، تبیین نقش ولایت فقیه در مهار بحران و زنده نگه داشتن این روز به عنوان یک حماسه ماندگار با رویکرد توجه به لایه های عمیق پیدایش بحران، مشارکت اقشار مختلف مردم در حماسه ۹ دی در شرایط کنونی کشور مهم و ضروری است.

به گزارش گنابادتایمز و به نقل از ندای گناباد، سرهنگ پاسدار علی ابراهیم زاده نهم دی ماه ۸۸ را به انقلاب بصیرت تعبیر نمود و گفت: نهم دی، مظهر نفوذ ناپذیری ملت ایران در برابر فتنه های آمریکایی اسرائیلی می باشد و آشکار سازی ابعاد مختلف ۹ دی، تبیین نقش ولایت فقیه در مهار بحران و زنده نگه داشتن این روز به عنوان یک حماسه ماندگار با رویکرد توجه به لایه های عمیق پیدایش بحران، مشارکت اقشار مختلف مردم در حماسه ۹ دی در شرایط کنونی کشور مهم و ضروری است.

وی نقش بسیج را در شکل گیری حماسه نهم دی ماه مهم ارزیابی نمود و خاطرنشان کرد: استکبار جهانی با توجه به شکست های مکرر خود در پی انقلاب مخملی بود ولی آحاد ملت با هوشیاری در مقابل این فتنه دشمنان ایستاد که در این بین نقش بسیج به عنوان بدنه فعال ملت، بی بدیل بود.

ابراهیم زاده با بیان اینکه دشمنان ایران اسلامی درصدد نفوذ سیاسی در انتخابات اسفندماه می باشند، اذعان کرد: مردم باید با حضور حداکثری در انتخابات سرنوشت ساز اسفندماه و انتخاب فرد اصلح بار دیگر این دسیسه دشمنان را با شکست مواجه کنند.

متن این مصاحبه به شرح زیر است.

– با عرض سلام و خسته نباشید، به عنوان اولین سوال بفرمایید وقتی اصطلاح و عنوان «نهم دی یا ۹دی» را می شنوید چه حسی به شما دست می دهد؟

نهم دی ماه ۱۳۸۸ روز شکست کودتای مخملین علیه ملت با بصیر و هوشیار ایران اسلامی بود و در واقع انقلاب بصیرت بود و حضور میلیونی دلدادگان به نظام، ولایت و ایران در سراسر کشور، خاطره ۱۲بهمن ۵۷ را زنده کرد. در روز نهم دی ماه سال ۱۳۸۸ و پس از آن در سالگرد این حماسه جاوید و ماندگار، مردم، بصیرت و ولایت پذیری خود را به سراسر جهان بویژه دشمنان ایران اسلامی به اثبات رساندند و از سکوت منحوس خواص بی‌بصیرت اعلام انزجار نمودند. مردم جمهوری اسلامی ایران در نهم دی ماه به دشمنان فهماندند انقلاب اسلامی مصادره شدنی نیست و ولایت را به عنوان رکن انقلاب و استقلال و بالندگی ایران بار دیگر به جهانیان اثبات نمودند.

– عوامل به وجود آورنده فتنه ۸۸ چه بود؟

ریشه اصلی شکل‌گیری فتنه ۸۸ بعد از انتخابات دهم ریاست جمهوری به برخورد منافقانه طیفی از فعالان سیاسی حاضر در عرصه رقابت‌ها باز می‌گردد که به رغم عدم باور به این مکتب امام(ره)، صرفا برای جذب آرا مردم به عرصه پیوسته بودند و به همین دلیل پس از ناکامی در جذب آرای اجتماعی، با تغییر میدان بازی تلاش کردند تا شکست در صندوق‌های رای را در کف خیابان جبران کنند. به همین دلیل در جریان آشوب‌ها نه تنها ساختار سیاسی کشور و نیروها و نهاد‌های موثر در تثبیت این گفتمان را آماج هجوم‌های خیابانی خود قرار دادند، بلکه نمادها و شاخصه‌های اصلی آن گفتمان یعنی فرهنگ عاشورا، شعارهای بنیادین انقلاب در حمایت از مقاومت فلسطین و مظلومین و مستضعفان جهان را نیز هدف قرار دادند که شعارهای آنها در راهپیمایی روز قدس سال ۸۸ نماد بارز آن بود.

انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری با مجموعه ای وقایع روبه رو شد که داشتن تحلیل صحیح از آن برای نیروهای مدافع انقلاب اسلامی و حافظان نظام ضرورتی اجتناب ناپذیر است. برخی این حوادث و تلخی های پس از انتخابات که با رقم ۸ سال دفاع مقدس ۸ ماه به طول انجامید را نتیجه بداخلاقی های انتخاباتی نامزدها و حامیان آنها در ایام تبلیغات انتخاباتی دانسته و معتقدند اگر نامزدها و حامیان صبر و حوصله به خرج می دادند، چنین اتفاقی رخ نمی داد.

گروهی دیگر معتقدند حوادث اخیر را باید در قالب شکل گیری یک جنبش اجتماعی تجزیه و تحلیل کرد که خواهان ایجاد تحولات و دگرگونی های اجتماعی است که در عرصه انتخابات فرصت ظهور و بروز یافته است، اما جامع ترین نگاه، نگاهی است که حوادث اخیر را سراسر از بداخلاقی انتخابات و خواسته های اجتماعی در قالب سناریویی طراحی شده از بالا به پایین و با هدف تغییرات سیاسی و براندازی نظام سیاسی جمهوری اسلامی ایران و با عنوان کودتای مخملی تحلیل می کند که دیدگاه مقام معظم رهبری در ذیل این نگاه می گنجد و رهبر معظم انقلاب این حوادث را سناریویی از قبل طراحی شده دانسته و تاکید دارند که جامعه اسلامی با جنگ نرم دشمنان و فتنه عمیق مواجه شده است و بسیاری از صاحب نظران و کارشناسان با توجه به اسناد و مدارک غیر قابل خدشه، دیدگاه معظم له را منطبق با واقعیات دانسته و بر همین اساس معتقدند بخش افراطی جریان دوم خرداد در پیوند با خارج از کشور به دنبال تسلط بر قدرت سیاسی، با استفاده از الگوی کودتای مخملی در بستر  انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری در ایران بود که می توان به مسولیین اصلی و سران فتنه از جمله افرادی که طبق مصوبه شورای عالی امنیت ملی در حصر هستند، نام برد.

۹ دی چگونه بوجود آمد؟

۹دی، روزی است که در آن ملت ایران با قیام میلیونی علیه اقدامات فتنه‌گران و پیروانشان در ۸ ماه بخصوص اقدامات آنها در روز عاشورای سال ۸۸ به خیابان‌ها آمده و کار فتنه را یکسره کرده و برای همیشه به اقدامات غیرقانونی اصحاب فتنه پایان دادند.

سال ها قبل از فتنه سال ۸۸ برخی جریان های خارجی برای سرنگونی نظام جمهوری اسلامی طراحی هایی را انجام داده بودند که در این خصوص می‌توان به سخنان مک‌کین سناتور و کاندیدای جمهوری‌خواهان آمریکا در سال ۸۴ اشاره کرد که گفته بود: «در ایران، نظام را با جنبش سبز منهدم می‌کنیم»؛ لذا نهم دی ماه پس از جسارت به عاشورای حسینی و مشخص شدن شعار فتنه گران که اصل نظام را نشانه رفته بودند، برای جمع شدن بساط فتنه و فتنه گران شکل گرفت.

پیام های ۹دی چیست؟

پایبندی همیشگی به ارزش های انقلابی و دینی به ویژه عاشورای حسینی، نفی سلطه زورگویان و زیاده خواهان، پیروی از امام راحل در جهت حفظ آرمان های اصیل انقلاب و نظام اسلامی، اعتقاد راسخ به اصل ولایت فقیه و رهبری، وفاداری مردم به نظام جمهوری اسلامی، اقتدار مردمی و معنوی انقلاب و رهبری، انسجام بیشتر مردم و نظام، انزوای سیاسی و مردمی جریان فتنه، آشکار شدن نقش نیروهای مدافع نظام به ویژه نیروهای مردمی، اذعان غرب به اقتدار و قدرت بازدارندگی نظام جمهوری اسلامی، حفظ استقلال سیاسی، تحرک بخشی به بیداری اسلامی و حمایت ملی از حکومت های مردمی منطقه و جهان تنها برخی از پیامدهای نهم دی ماه ۱۳۸۸ می باشد.

آیا پدیده نفوذ در سال ۸۸ اتفاق افتاده بود؟ ۹ دی در مهار نفوذ دشمن چه نقشی داشت؟

بله، یکی از سران فتنه در سال ۸۸ به فتنه گران در خصوص نفوذ در مجلس شورای اسلامی گفته بود: «اگر نتوانیم در مجلس آینده حضور تابلو داری داشته باشیم، در واقع خود را از مشارکت سیاسی محروم کرده ایم، باید بدون واهمه در انتخابات شرکت کنیم و با سازوکارهای مناسب بقای خود را تضمین کنیم » لذا نهم دی، مظهر نفوذ ناپذیری ملت ایران در برابر فتنه های آمریکایی اسرائیلی می باشد و آشکار سازی ابعاد مختلف ۹ دی، تبیین نقش ولایت فقیه در مهار بحران و زنده نگه داشتن این روز به عنوان یک حماسه ماندگار با رویکرد توجه به لایه های عمیق پیدایش بحران، مشارکت اقشار مختلف مردم در حماسه ۹ دی در شرایط کنونی کشور مهم و ضروری است.

 

Ebrahimzade2

نقش بسیج و سپاه در برابر فتنه نفوذ سال۸۸ چه بود؟

بسیج مستضعفین یادگار گران‌بها حضرت امام خمینی (ره) و سازمانی مردم پایه است که همواره مدافع انقلاب و دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی می باشد و امروز تفکر بسیجی به بیرون از مرزهای کشور صادر شده و نقش بسیج مردمی در دفاع از کشور عراق و سوریه قابل چشم پوشی نیست.

بسیج همواره در حال مقابله با توطئه‎های دشمن است و اگر حضور بسیج در خاموش کردن فتنه و کور کردن چشم فتنه نبود، خطر فتنه بدتر از جنگ تحمیلی بود و امروزه بسیج در مقابل نفوذ دشمن تمام قد ایستاده و راه نفوذ دشمن را می‌بندد.

در همین راستا حماسه ۹ دی یکی دیگر از صحنه های تاثیرگذار بسیج است که استکبار جهانی با توجه به شکست های مکرر خود در پی انقلاب مخملی بود ولی آحاد ملت با هوشیاری در مقابل این فتنه دشمنان ایستاد که در این بین نقش بسیج به عنوان بدنه فعال ملت، بی بدیل بود.

تبعات فتنه ۸۸ برای ایران در داخل و خارج چه بود؟

از میان آسیب‌ها، چالش‌ها و تهدیدات سی و چند ساله گذشته، فتنه ۸۸، از حیث ماهیت، ابعاد، گستره و عمق، عناصر و بازیگران، شیوه‌ها و ابزار، آثار و پیامدها، منحصر به فرد بوده است. فتنه سال ۸۸ آزمونی بزرگ برای ملت ایران بود که درس‌ها و عبرت‌های زیادی را آموخت؛ در کنار فواید و آثار مثبتی که به دنبال داشت، تبعات و پیامدهای منفی نیز بر جای گذاشت و هزینه‌های بسیاری را تحمیل کرد که برخی از آنها جبران‌ناپذیر هستند.

حرمت شکنی و هجمه به ارزش‌ها و باورهای دینی، ریزش نیروهای انقلاب و نظام، ایجاد شکاف در بین ملت، تحمیل هزینه های اقتصادی، زیر سوال بردن نهادهای قانونی با انجام اقدامات غیر قانونی و ساختار شگنی و القاء تشویش و تردیدهای ذهنی برخی از آثار و تبعات منفی  فتنه در بعد داخلی بود.

همچنین تغییر رفتار و ادبیات آمریکا و غرب در قبال ایران، افزایش فشارها و تشدید تحریم ها، باج‌خواهی در پرونده هسته‌ای ایران، افزایش امید دشمن به بی ثبات سازی سیاسی و براندازی در ایران، رشد تحرکات ضد ایرانی کشورهای منطقه خلیج فارس و ایجاد نگرانی در حامیان  و وفاداران به انقلاب اسلامی و نظام نیز برخی از آثار و تبعات منفی فتنه در بعد خارجی بود.

 نقش مردم در این برهه از تاریخ انقلاب که به شدت موضوع نفوذ در ابعاد مختلف مدنظر رهبر معظم انقلاب است چیست؟

در شرایط کنونی کشور، آمریکا به دنبال عملیات نفوذ است که باید مردم به خصوص بسیجیان با ایجاد سد آهنین، جلو نفوذ و ریل گذاری دشمنان به خصوص آمریکا را گرفته و هویت ایرانی اسلامی خود را حفظ کنند.

یکی از موضوعات نفوذ که مقام معظم رهبری به آن اشاره نموده اند و مهم ارزیابی نمودند، نفوذ فرهنگی و سیاسی است و باید در خصوص نفوذ فرهنگی و سیاسی مردم با افزایش بصیرت و شناخت دشمن از این نفوذ جلوگیری کنند.

دشمنان ایران اسلامی درصدد نفوذ سیاسی در انتخابات اسفندماه می باشند و لذا مردم باید با حضور حداکثری در این انتخابات سرنوشت ساز و انتخاب فرد اصلح بار دیگر این دسیسه دشمنان را با شکست مواجه کنند.

به نظر شما، نفوذ جریانی چگونه شکل می گیرد؟

همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند:‌ «نفوذ جریانی از نفوذ فردی خطرناک تر است». نفوذ جریانی مبتنی بر یک نوع طرز تفکر و شیوه ای از اندیشیدن صورت می گیرد که افکار خاصی را به جریان می اندازد. نخبگان غرب گرایی که یا در غرب تحصیل کرده اند و یا براساس علوم انسانی غربی رشد نموده اند عاملان اصلی این نفوذ جریانی هستند. ابعاد خطرناک نفوذ جریانی در این نکته است که نامحسوس و بدون ایجاد حساسیت و در پروسه ی زمانی نسبتاً طولانی انجام پذیرد.

اینکه برخی ها نفوذ دشمن را توهّم تلقی می کنند، اگر عامل دشمن هم نباشند، قطعاً در دامنه ی مدیریت دشمن قرار گرفته اند، چراکه درد را احساس نمی کنند.

شرایط شهر گناباد در زمان فتنه چگونه بود؟ امروز شرایط گناباد در حوزه نفوذ چگونه است و آسیب ها و تهدیدها کدامند. چه فرصت هایی دارید؟

شهرستان گناباد با بیشینه تاریخی که دارد یکی از شهرستان های مذهبی کشور محسوب می شود و در تمامی عرصه های سیاسی مردم با حضور پرشکوه خود، پایبندی به نظام و ولایت فقیه را به اثبات رسانده اند.

در انتخابات ۱۳۸۸ علی رغم اینکه کاندیدهای فتنه گر در گناباد فعالیت انتخاباتی داشتند و حتی برخی از مردم نیز به آنان رای دادند، اما با اعلام شمارش آرا و عدم انتخاب آنان به عنوان رئیس جمهور، هیچگونه تنش و اغتشاشی در شهرستان بوجود نیامد و مردم با مشاهده درگیری ها و اغتشاشات تهران خواستار مقابله با اغتشاش گران و حتی در برخی از مواقع آمادگی اعزام به تهران جهت مقابله با فتنه گران بودند.

پس از اقدامات ۸ ماهه فتنه گران و در نهایت امر در عاشورای حسینی، مردم گناباد همگام با سراسر کشور در نهم دی ماه به اعتراض و راهپیمایی برخواستند و اعلام انزجار خود را از فتنه گران و حمایت همه جانبه از مقام معظم رهبری اعلام نمودند.

در شرایط کنونی نیز با توجه به اینکه ۲۵ درصد جمعیت گناباد دانشجو هستند، امکان نفوذ فرهنگی دشمنان در میان دانشجویان وجود دارد که خوشبختانه با حضور پر رنگ بسیج دانشجویی در مراکز آموزش عالی و برگزاری برنامه های گوناگون فرهنگی و اجتماعی و مذهبی و سیاسی امکان نفوذ فرهنگی در حداقل ممکن قرار دارد.

همچنین با تعامل دستگاه های اجرایی شهرستان با یکدیگر و اقتدار بسیج، با دسیسه های دشمنان در خصوص نفوذ فرهنگی و سیاسی و اقتصادی با برنامه های متعدد از سوی بسیجیان مقابله می شود که طرح تحویل داوطلبانه بیش از ۸۰ دستگاه گیرنده ماهواره در کمتر از یک سال گذشته گواه بر این مدعا است.

لینک کوتاه : https://gonabadtimes.net/?p=15793

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • برچسب‌ها
    1392 آمریکا انتخابات امام جمعه امام جمعه گناباد امام خامنه ای ایران بجستان برجام برگزیده ها بیدخت جشنواره عمار حسن روحانی خامنه ای خراسان رضوی داعش دانشگاه آزاد دکتر حسن روحانی دکتر رجائی دکتر رجایی دکتر محمد رجائی دکتر محمد رجایی رجائی روحانی سعید جلیلی سومین کنفرانس مددکاری اجتماعی ایران شورای شهر شهردار گناباد علیرضا جاویدعربشاهی علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی فرودگاه گناباد فرماندار فرماندار گناباد پرسپولیس قنات قصبه نماینده گناباد و بجستان هاشمی رفسنجانی مجلس مجلس شورای اسلامی محرم محمد رجائی محمد صفایی کاخک گناباد گنابادتایمز